четвртак, мај 30, 2024
ВестиОпштина

Ускршње честитке председника Општине и председника Скупштине

Ускрс је највећи хришћански (црквени) празник којим се прославља Исусов повратак у живот — васкрсење. По хришћанском веровању, то се десило трећег дана после његове смрти, укључујући и дан смрти, тј. прве недеље после Великог петка. Нека радост живота буде непресушно надахнуће да, у времену великих изазова пред којима се налази човечанство, сложно и заједнички радимо, снажећи највеће људске вредности мира, праштања и толеранције, градећи мостове међусобног поверења и разумевања, како би заједнички допринели општем напретку наше општине.

Тим поводом  упућујем срдачне честитке свим грађанима Сремских Карловаца који Ускрс славе по грегоријанском календару.

Желим вам да највећи хришћански празник проведете у кругу својих најдражих, у добром здрављу, миру и љубави.

Председник Општине

Александар Саша Стојкечић


Свим верницима који највећи хришћански празник славе по Грегоријанском календару, од срца честитам предстојећи Ускрс. Желим вам да га, с радошћу , у кругу својих породица проведете у миру и благостању, с вером да ћемо, вођени управо хришћанским начелима човекољубља, бриге за ближњег, међусобног уважавања и слоге, време које је пред нама, заједно, учинити бољим за све.

Благословени дани Ускрса су пред нама и доносе нам поруку да у себи и свом окружењу потражимо веру, љубав и мир. Ускршњи дани нас оплемењују.

Срећан Ускрс!

Председник Скупштине општине

Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights