недеља, јун 23, 2024
ВестиОпштина

Новогодишње честитке председника Општине и председника Скупштине

Честитка за Нову годину председника Општине Сремски Карловци

Поштовани суграђани,

У име Општине Сремски Карловци и у своје лично име желим вам срећну Нову годину. Нека вам 2024. година подари мир и испуњење свих ваших неостварених жеља. Цените врлине других и поштујте сваку своју мудру реч коју изговорите и увредљиву коју прећутите.

Пролазећи кроз временску капију, која раздваја две календарске године, пренесите у будуће дане оно што је било добро, а прошлости оставите оно што није ваљало, јер је у том оптимизму, којег не сме никада да мањка, леже наше тежње да своје животе искористимо онако како мислимо да је исправно.

Председник Општине Сремски Карловци

Александар Саша СтојкечићЧеститка за Нову годину председника Скупштине општине Сремски Карловци

Драги суграђани,

Срећна вам Нова 2024. година!

С жељом да вам наступајућа година буде боља од претходне, да вам донесе мање брига и више радости, испратите стару годину са сећањем на лепе успомене, које ћете из ње понети, а на прикупљеном искуству испланирајте наредну годину, како бисте ви били градитељи своје будућности.

У нади да ћете се у новој години непрекидно кретати кроз живот зацртаним путевима, желим вам неисцрпно љубави и топлине, да пронађете своју срећу и поделите је с ближњима, а да успесима наградите свој труд.

Председник Скупштине општине Сремски Карловци

Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights