понедељак, јун 24, 2024
ВестиДешавања

Отворен малопродајни објекат Универекспорта у Сремским Карловцима

Дугоочекивани малопродајни објекат компаније Универекспорт, највећег домаћег трговинског ланца, отворен је данас у Сремским Карловцима, у Прерадовићевој улици 25. То је прва трговина Универекспорта у Сремским Карловцима, а 195. у целокупној малопродајној мрежи компаније.

– Веома ми је драго што смо уз велики труд и дугогодишњи напор успели у сарадњи са нашим осведоченим партнерима да направимо објекат у Сремским Карловцима, који је примерен месту у ком се налази – рекао је директор компаније Универекспорт Драгослав Вучуревић, који је обраћање пре церемоније пресецања врпце започео познатим стиховима Бранка Радичевића алудирајући на своје четворогодишње школовање у Карловачкој гимназији. – Продавница се простире на више од 950 метара квадратних продајног и магацинског простора и у њој ће бити богат асортиман ценовно повољних артикала. Надам се да ћемо услугом и љубазношћу оправдати дугогодишња очекивања Карловчана.  С обзиром на то да објекат отварамо уочи Божића, још нам је дражи.

Градња објекта почела ја првих дана прошле године, али су припреме, у првом реду пројектно-техничке природе, трајале нешто дуже.

По речима Тијане Васић из Универекспорта, задужене за односе са медијима, продавница се својим екстеријером  уклапа у потпуности у амбијенталну целину Сремских Карловаца. Поседује паркинг за потрошаче и радиће сваког дана од 7 до 22 часа. У њој је запослено петнаест радника, махом житеља Сремских Карловаца.

– Изузетно нам је драго што годину почињемо отварањем још једног продајног објекта -195. по реду у нашој мрежи, за који је владало огромно интересовање локалног становништва – казала је Тијана Васић. – Купцима је на располагању 6.000 артикала. На полицама су производи који могу да одговоре на свакодневне потребе и захтеве потрошача. У широком асортиману артикала налази се и роба из сопствене производње – органски производи под брендом „Органа“, месни деликатеси и свеже месо „Бачка“ са Универекспортове фарме. Поред специјалног одељења пекаре, продавница има и рибарницу са свежом рибом.

На дан отварања за првих 100 купаца у Сремским Карловцима обезбеђени су поклон-пакети, а за других 100 цегери. За сваког 50. потрошача куповина ће бити бесплатна. 

Почев од данас до 18. јануара само у сремскокарловачкој продавници Универекспорта на снази ће бити специјална акција која обухвата производе широке потрошње.

текст: Зорица Милосављевић // фото: Ђорђе Радивојевић

Verified by MonsterInsights