недеља, јун 23, 2024
ВестиДруштво

Дочек ђака првака

Дана 19.09.2023. године организован је дочек ђака првака у скупштинској Општине Сремски Карловци. Овај догађај је организовао Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Сремски Карловци уз несебичну подршку Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, Црвеног крста Сремски Карловци, ПС Сремски Карловци и ОШ 23. октобар Сремски Карловци.

Након доласка ђака првака, присутнима се обратио секретар и координатор савета Живорад Милановић, а након њега члан савета и секретар Црвеног крста Сремски Карловци Марина Фодор. Ђацима су се представили и волонтери Црвеног крста који су на деци прилагодљив начин презентовали значај ове институције. Након уводног обраћања одржана је представа „Пажљивко“ коју је организовала Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, кроз коју је деци на најприхватљивији начин презентовано безбедно понашање у саобраћају.

Након презентације извршена је и подела поклончића које је ове године обезбедио Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Сремски Карловци и Црвени крст Сремски Карловци. Сви присутни су добили флуоресцентне наруквице које имају LED диоде и светле у мраку као и сокиће, распоред часова и слатке медењаке које су волонтери сами направили.

Verified by MonsterInsights