четвртак, јул 18, 2024
ВестиОпштина

Ускршње честитке председника Општине и председника Скупштине

Ускршња честитка председника Општине Сремски Карловци

Ускрс је празник живота, радости и победе, који нас учи да се из таме изнова рађа светлост, да срећа изгони тугу и да смрт узмиче пред животом. Вера у ускрснуће даје нам снагу да од искушења, преко пожртвовања, стигнемо до сопственог прочишћења, као што је некада, након Исусовог ускрснућа, улила снагу Његовим ученицима да наставе учитељевим путем и прошире Његово учење на све четири стране света. Само истрајном вером, буђењем добре душе у појединцу, ствара се здрава заједница, а Ускрс, празник над празницима, снажи свако заједништво кроз окупљање с породицом, рођацима, пријатељима, суседима и свима ближњима.

У име Општине Сремски Карловци и у своје лично име свим суграђанима, који овај празник обележавају по Грегоријанском календару, желим срећан и благословен Ускрс!

Председник Општине Сремски Карловци

Александар Саша Стојкечић


Ускршња честитка председника Скупштине општине Сремски Карловци

Поштовани суграђани,

Свима вама који највећи хришћански празник славите по Грегоријанском календару честитам предстојећи Ускрс!

Желим вам да дане празника проведете у љубави, миру и радости. Нека ваше добре мисли подстичу добра дела, а ваша добра дела нека обасјају ваше најближе – вашу породицу и пријатеље. Нека вас вера у Исусово ускрснуће, у победу Сина Божјег над смрћу, као идеал води у све животне победе и улије наду да ће се све личне недаће и страдања на крају ипак завршити неким новим ускрснућем.

Нека је честит и благословен Ускрс!

Председник Скупштине општине Сремски Карловци

Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights