недеља, јун 23, 2024
ВестиКОРОНА ВИРУС

Помоћ пензионерима, укидање наплате паркинга, дезинфекција

На данашњем састанку Оштинског штаба за ванредне ситуације, донете су следеће одлуке:

  • На основу Уговора о додели финансијских средстава текуће буџетске резерве, број 141-401-4356/2020-03-23 закљученог дана 24.03.2020. године, између Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу и Општине Сремски Карловци, у вези финансијске помоћи са наменом набавке и поделе пакета пензионерима са најнижим примањима до 30.000,00 динара, ЗАДУЖУЈЕ СЕ Општинска управа Општине Сремски Карловци да набави и подели  пакете са основним животним намирницама и средствима за дезинфекцију, а све у циљу спречавања ширења епидемије заразне болести COVID-19.
  • Налаже се ЈКП „Белило“ да до 13.04.2020. године  не врши услуге наплађивања паркинга на територији Општине Сремски Карловци.
  • Налаже се покретање поступка дезинфекције јавних површина испред и унутар објеката: Амбуланте, Вртића, Основне школе, Карловачке гимназије, Богословије, Факултета за менаџмент, Еколошког центра Радуловачки, Полицијске станице, Поште, Банака, Верских објеката, зграде Општинске управе Сремски Карловци, Црвеног крста, Ватрогасне станице. Такође извршиће се дезинфекција Трга Бранка Радичевића, зелене пијаце, јавног тоалета и стамбених зграда. Процес дезинфекције вршити по потреби и у складу са финансијским могућностима Општине Сремски Карловци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Verified by MonsterInsights