недеља, јун 23, 2024
ВестиОпштина

Почело насипање дела пута на Банстолу

Председник Општине Сремски Карловци Акександар Саша Стојкечић заједно  са  директором ЈКП „Белило“ Радославом Јанковићем,  обишао је радове у насељу „Краљев брег“ на Банстолу, где се одвија насипање пута  туцаником. У овој фази биће насуто 220 м2 пута.

– Општина Сремски Карловци, финансирала је туцаник а ЈКП „Белило“ по налогу Општине својим радним машинама и људством насуће пут.-рекао је Стојкечић.

Председник Општине и  делегација  су срдачно дочекани, а мештанка Ђурђинка Тонковић је  рекла да је ово први пут да један председник Општине Сремских Карловаца не само да обилази  Банстол ( насеље претежно насељено избеглим и расељеним лицима), него да је и испунио обећање које је дао у једној од предходних посета,  а да је овај део пута важан, јер њим свакодневно шест малишана пролази да би стигло у ОШ „23 Октобар“ у Сремским Карловцима коју редовно похађају.

Уз Стојкећића и Јанковића, радове су обишли и Драгана Драгојловић – члан кабинета задужена за локално-економски развој и Лазар Павловић – правник у ЈКП „Белило“.

извор: сремскикарловци.рс

Verified by MonsterInsights