четвртак, мај 30, 2024
ВестиОпштина

Новогодишње честитке председника Општине и председника Скупштине општине Сремски Карловци

Новогодишња честитка председника Општине Сремски Карловци

Драги суграђани,

Нове године, у нашим животима, представљају временска врата наших нових надања, кроз која, у будућност, желимо да пренесемо све оне ствари што су у прошлости по нас биле добре и да све оно до чега нам је нарочито стало, а што није ваљало, исправимо на боље. То је оптимизам који се јавља из наших тежњи да своје животе искористимо онако како мислимо да је исправно.

И зато, нека вам Нова година подари мир и испуњење свих ваших неостварених жеља, нека вам разум обликује мисли, цените врлине других и поштујте сваку своју мудру реч коју изговорите и увредљиву коју прећутите.

У име Општине Сремски Карловци и у своје лично име желим вам срећну Нову годину.

Председник Општине Сремски Карловци

Александар Саша Стојкечић


Новогодишња честитка председника Скупштине општине Сремски Карловци

Поштовани суграђани!

Испраћамо стару и са новим надама дочекујемо Нову 2022. годину. Жеље и очекивања су нам да Нова година буде боља од претходне и да свака следећа буде још боља. Крај године је време када сумирамо резултате и правимо планове за будућност, али, да би могли било шта да планирамо, морамо знати шта је приоритет.

Зато  првенствено желим да Вас прати здравље, породична срећа и успех на послу. Нека Вам 2022. година буде испуњена разумевањем, узајамним поштовањем, миром и толеранцијом. И да сви заједно још више волимо, чувамо и градимо наше Сремске Карловце.

Председник Скупштине општине

Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights