недеља, јун 23, 2024
Вести

Новогодишња честитка председника Општине Сремски Карловци

Поштовани суграђани,

У предстојећим празничним данима, у којима правите пресек једног минулог времена, прославите ваше личне победе и успехе, што сте их извојевали и завредили у претходној години. А како Нова година, заправо, никада није крај ваших путева, којима сте ишли кроз живот, већ само рекапитулација протеклог времена, нахраните се током празника добром вољом, духовном снагом и позитивном енергијом, како би сте и у наредној години однели победе на свим пољима у вашим животима.

Дарујте своје време драгим људима, а ускратите га онима које је подлост надвладала. Окружите се онима који вас испуњавају радостима – окружите се породицом и пријатељима – јер су они ти који, пре свега, чине ваш ослонац и пружају подршку вашим успесима.

Призовимо давну прошлост и применимо Орфелинове речи у потрази за личном срећом. Пронађите нешто у својим животима што „просвећује ум, радује срце, упућује ка корисноме и води врлинама“. За Орфелина, нашег некадашњег суграђанина, било је то читање добрих књига, а за свакога од вас нека то буде неко добро које ће вас учинити истински срећним.
Срећну Нову годину и све најбоље у њој жели вам

Председник општине Сремски Карловци
Александар Саша Стојкечић

Verified by MonsterInsights