четвртак, мај 30, 2024
ВестиСервисне информације

Измена режима саобраћаја – Церемонија преноса и сахране посмртних остатака вожда Ђорђа Стратимировића

Из Општине Сремски Карловци обавештавају грађане да ће услед организације церемоније преноса и сахране посмртних остатака вожда Ђорђа Стратимировића у недељу и понедељак доћи до измене режима саобраћаја у појединим улицама, и то:

1. Потпуно се обуставља саобраћај од раскрснице Трга Бранка Радичевића са улицом Митрополита Стратимировића до раскрснице улице Патријарха Рајачића са улицама Војвођанска и Соње Маринковић, дана 26.09.2021. год. (недеља) од 14.00 до 18.00 часова.


2. Потпуно се обуставља саобраћај од раскрснице Трга Бранка Радичевића са улицом Митрополита Стратимировића до раскрснице улице Патријарха Рајачића са улицама Војвођанска и Соње Маринковић, као и од раскрснице ДПIIA бр. 100 са Тргом патријарха Бранковића до раскрснице улице Прерадовићева са улицом Ивана Мажуранића, дана 27.09.2021. год. (понедељак) од 06.00 до 14.00 часова.

3. Из улице Поштанска саобраћај се преусмерава на улицу Браће Анђелић; из дела улице Вука Караџића саобраћај се преусмерава на улицу Јована Гроса, из улице Карађорђева-крак која излази на улицу Патријарха Рајачића, саобраћај се преусмерава на улицу Карађорђева.

4. Саобраћај ће бити омогућен возилима приоритета

Verified by MonsterInsights