уторак, мај 28, 2024
ВестиСпорт

Интернационално такмичење у функционалном фитнесу „FORTFIGHT 2021“

Дворска башта добија спектакуларно такмичење за памћење. По први пут у Сремским Карловцима биће организовано једно сјајно такмичење у CrossFit-u под називом International Fitness Competition „FORTFIGHT 2021“ у организацији „CrossFit NS“ (који је у власништву нашег суграђанина Милана Мајкића) јединог лиценцираног клуба у Србији.

Поменуто такмичење ће се одржати у Сремским Карловцима, у Дворској башти у трајању од 28-29. августа 2021.године.

Жеља организатора била је да се искористи сав потенцијал који поседује сам терен Дворске баште као и лепота самог амбијента који доприноси да се заокружи ова манифестација. Сами такмичари ће имати прилику да бораве и да се упознају са једним од најлепших градића у Војводини, што оставља могућност туристичког ужитка и опуштања учесницима након завршеног такмичења, а уједно и Карловчанима и људима из околине да учествују, навијају или се забаве.

Како је интересовање за овај догађај међу самим учесницима на завидном нивоу, поред учесника из Србије такмичење ће посетити и такмичари из других земаља попут: Америке, Кувајта, Летоније, Немачке, Грчке, Румуније, Македоније, Босне што одаје утисак једног озбиљног такмичења које проналази свој пут на нашим просторима.

Сам догађај ће бити медијски испраћен од стране популарних телевизија и радио станица као и доласком познатих спортиста који ће уприличити сам догађај. Такмичење је подржано од стране многих домаћих брендова кроз промоцију и подршку те ће и сама борба до постоља за титулу најбољег бити награђена. Публику која буде део овог догађаја очекује доста изненађења и занимљивости од стране организатора стога биће лепо за свакога ко се одлучи да буде део „FORTFIGHT 2021“ приче.

Verified by MonsterInsights