недеља, јун 23, 2024
ВестиОпштина

Божићнe честикe председника Општине и председника Скупштине општине Сремски Карловци

Божићна честика председника Општине Сремски Карловци

Рођење свакога човека велики је дан, како за породицу тако и за само новорођенче. А дан рођења Исуса Христа, који изнова празнујемо свакога Божића, у читав хришћански свет уноси огромну радост због милости коју је Бог учинио људском роду, шаљући му Сина својега као спаситеља.

У име Општине Сремски Карловци и у своје лично име честитам Бадњи дан и Божић свим суграђанима који ове предстојеће велике хришћанске празнике прослављају по грегоријанском календару. Нека вас ови празници у славу Христовог рођења облију срећом, благостањима, здрављем и весељем и нека вас испуне многим радостима, искреном љубављу и пажњом према ближњима, као и часним мислима, делима и осећањима у вашим срцима.

Председник Општине Сремски Карловци Александар Саша Стојкечић


Божићна честика председника Скупштине општине Сремски Карловци

Драги суграђани,

Празник рођења, Божић, увек је ту да нас подсети на најважније људске вредности – на разумевање, толеранцију, несебичност, на то да највеће богатство није материјално, већ да се оно огледа у односима између људи и у томе колико смо у стању да учинимо једни за друге. И зато свим становницима Сремских Карловаца, који Бадњи дан и Божић прослављају по грегоријанском календару, од срца желим да радост предстојећег великог хришћанског празника поделе са својом породицом и проведу у љубави, срећи и добром здрављу.

Председник Скупштине општине Сремски Карловци Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights