четвртак, мај 30, 2024
ВестиСервисне информације

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ грађанима Сремских Карловаца поводом динамичких тестирања брзе пруге Београд – Нови Сад

Обавештавамо грађане да су динамичка тестирања брзе пруге Београд – Нови Сад почела у понедељак, 17. јануара.

Тестирање брзе пруге ће се обављати фазно и по деоницама дуж целе брзе пруге Београд – Нови Сад, а планирано је да ова фаза испитивања траје до 4. фебруара 2022. године.

Од 26. јануара тестирање пруге вршиће се на деоници пруге кроз Сремске Карловце, те се због тога апелује грађанима да се пруга прелази на местима предвиђеним за то (подходник или надвожњак) уз појачану опрезност, из безбедоносних разлога.

Тестирања ће се обављати свакодневно у временском периоду од 7.00 до 17.00 сати, дакле у видном делу дана и у условима потпуне обуставе железничког саобраћаја на прузи Београд – Стара Пазова – Нови Сад. Динамика тестирања у наведеном периоду зависиће и од температуре и временских услова у којима треба да се обави.

Током динамичких испитивања пруге за велике брзине између Београда и Новог Сада неовлашћеним лицима забрањен је било какав приступ и кретање перонима и колосецима у станицама и дуж читаве пруге!!!

У периоду динамичких тестирања брзе пруге Београд – Нови Сад биће појачано присуство припадника МУП-а и службе обезбеђења дуж читаве ове деонице.

Verified by MonsterInsights