четвртак, јул 18, 2024
ВестиКОРОНА ВИРУС

Ванредни превоз

ПРЕДМЕТ: Пријем захтева за органиизовање посебно формираних линија градског и приградског превоза

Општинска управа Сремски Карловци је формирала мејл адресу за пријем захтева за организовање посебно формираних линија градског и приградског превоза.

Надлежне службе и субјекти свој захтев за потребама запослених за организовање посебно формираних линија градског превоза могу доставити на мејл vanredniprevoz@sremskikarlovci.rs, а Општинска управа ће исти проследити надлежном Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре на сагласност.

Захтев мора да садржи податке о превозу лица (број лица, време превоза/учесталост превоза, одредиште превоза, назив послодавца, назив превозника, регистарске бројеве возила, име возача) и дефинисану руту превоза.

Медицинско и немедицинско особље, које је запослено у здравственим установама, запослена лица у комуналним службама, као и запослени за обављање свих других послова, који су у фукцији обезбеђивања здравља и безбедности грађана РС,  у случају потеребе за организованим превозом, могу да се обрате на исту мејл адресу, а Општинска управа ће за њих организовати превоз.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Verified by MonsterInsights