четвртак, јул 18, 2024
ВестиДешавања

Саопштење у вези с програмом манифестације „Карловачка винска идила“

Програм манифестације „Карловачка берба грожђа 2021 – Карловачка винска идила“ биће организован на двема локацијама у Сремским Карловцима: на Тргу Бранка Радичевића, где ће бити постављени бина и штандови за излагаче вина, хране и друге робе, и у Свечаној сали Општине Сремски Карловци, где ће бити одржана стручна предавања и представе за децу.

Централни део манифестације одвијаће се у суботу 11. децембра и недељу 12. децембра на Тргу Бранка Радичевића (14-20 часова). Ту ће своја продајна места имати 14 карловачких винарија, 6 произвођача куглофа, троје продаваца хране и хуманитарни радници. Све то пратиће одабрани музички и песнички програм, а присуство ће бити дозвољено свим заинтересованим посетиоцима.

Програм за најмлађе – представе „Огледалце, огледалце“ у суботу и „Стоногица бројалица“ у недељу – биће организован у Свечаној сали Општине Сремски Карловци (11 часова), како би деца, у топлом простору, могла да уживају у програму који им је намењен. Пошто је улаз на обе представе бесплатан, позивамо све малишане и њихове родитеље да дођу у зграду Општине и одгледају најављене представе.

Предавање проф. др Драгослава Иванишевића „Одрживо виноградарство и климатске промене“ у петак и вођена дегустација „Вина Србије“ сомелијера Немање Папића у суботу, у Свечаној сали Општине Сремски Карловци, представљају стручна предавања из области винарства и виноградарства, па је улаз на њих предвиђен само за особе које имају позивницу.

Посетиоцима и учесницима манифестације „Карловачка берба грожђа 2021 – Карловачка винска идила“ Општина Сремски Карловци жели пријатан и леп предстојећи викенд у нашем граду.

Verified by MonsterInsights