четвртак, јул 18, 2024
ВестиДруштво

Подељена ауто седишта родитељима у Сремским Карловцима

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима Општине Сремски Карловци у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћај Републике Србије, поново је организовао поделу ауто седишта заинтересованим родитељима, након спроведеног конкурса за бесплатну доделу ауто седишта.

smart

Дана 24.03.2023. године, организована је обука о правилној употреби ауто седишта као и подела ауто седишта, свим родитељима који су предали пријаве и који су испунили услове конкурса. Предмет конкурса је била обука за родитеље и подела 25 ауто седишта. С обзиром да је било 30 пријава, Агенција за безбедност саобраћај Републике Србије је и овог пута изашла у сусрет Савету за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима Општине Сремски Карловци, и донирала је додатних 5 ауто седишта, како би сви који су предали пријаве и испунили услове добили ауто седишта за своје малишане.

smart

Мисија и визија Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима Општине Сремски Карловци и Агенције за безбедност саобраћај Републике Србије је подизање на виши ниво употребе заштитних система за путнике, поготово употреба ауто седишта, и овом приликом апелујемо свим родитељима да користе заштитне системе у возилима и да децу превозе на сигуран и безбедан начин.

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима Општине Сремски Карловци

Verified by MonsterInsights