недеља, април 14, 2024
ВестиПокрајина 2023Сервисне информације

Од 26. септембра због радова затворен и други део државног пута

Због радова на деоници државног пута II А реда број 100 кроз Сремске Карловце, од 26. септембра ће саобраћај бити потпуно обустављен од раскрснице са Тргом патријарха Бранковића до укрштања тог пута са Петроварадинском улицом, саопштавају из Општинске управе. Сав саобраћај према Новом Саду биће преусмерен на Петроварадинску улицу, а ка Београду на Улицу митрополита Стратимировића.

Аутобуси ЈГСП „Нови Сад“ кретаће се такође кроз Петроварадинску улицу, настављају Улицом патријарха Рајачића до центра Карловаца, где се код чесме „Четири лава“ раздвајају према окретницама на линијама којима саобраћају – аутобуси 60 и 62 иду Улицом карловачких ђака ка Белилу, односно Дудари, а возила са ознаком 61 се уливају у Митрополита Стратимировића. Аутобуси ће користити привремена стајалишта у Петроварадинској улици испред броја 31 из смера Новог Сада, а наспрам броја 9 када иду ка Новом Саду. Исто важи и за линију 63 за Чортановце.

Из Општинске управе поручују да ће полиција интензивније контролисати саобраћај на тој деоници и моле грађане да не паркирају возила на местима где то није дозвољено, како би се саобраћај могао нормално одвијати.

текст: Зорица Милосављевић // фото: Ђорђе Радивојевић

Verified by MonsterInsights