понедељак, април 22, 2024
ВестиДруштво

Дочек ђака првака у току „Дечије недеље“

Дана 07.10.2022. године поводом „Дечије недеље“ организован је дочек ђака првака у скупштинској сали Општине Сремски Карловци. Овај догађај је организовао Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима Општине Сремски Карловци уз несебичну подршку Црвеног крста Сремски Карловци, ПС Сремски Карловци, ОШ 23. октобар Сремски Карловци као и овогодишњег спонзора за поклоне ученицима компаније „ BeotelNet“ из Београда.

Након доласка ђака првака, присутнима се обратио секретар и координатор савета а након њега члан савета и секретар Црвеног крста Сремски Карловци. Након уводног обраћања присутнима су волонтери Црвеног крста одржали презентацију о значају Црвеног крста, а након њих припадник ПС Сремски Карловци је одржао презентацију о безбедном понашању у саобраћају.

Након презентација представница компаније „BeotelNet“ је заједно са секретаром и волонтерима Црвеног крста, свим присутним ученицима поделила поклоне. Компанија „BeotelNet“ је ове године донирала савету флуоресцентне наруквице које имају LED диоде и светле у мраку, а Црвени крст је обезбедио распоред часова и слатке медењаке које су волонтери сами направили.

Verified by MonsterInsights