четвртак, мај 30, 2024
ВестиДруштвоОпштина

Божићне честитке председника Општине и председника Скупштине

Божићна честика председника Општине Сремски Карловци

Његовом преосвештенству епископу сремском господину Василију и целокупном карловачком свештенству Српске православне цркве, као и свим суграђанима у име Општине Сремски Карловци и у своје лично име желим срећан Божић.

Мир Божји, Христос се роди!

Рођење Христово, које се збило у Витлејему, у Јудеји, пре две миленијума, неоспорно је догађај који је променио историју човечанства. И заиста је чудновата и предивна та чињеница да је рођење детета променила свет људи. А оваплоћење Сина Божјега, кроз кога „истина и благодат постаде“ и који као Јагње Божје „узима на се гријехе свијета“, означило је обнову човека у свој његовој првобитној лепоти. Зато свакога Божића ми, у ствари, славимо почетак нашега спасења.

Желим вам да предстојећи празник проведете у духу вере, пуни радости и љубави према другима, а нарочито према својим ближњима, и да окружени онима до којих вам је стало, пронађете свој мир, топлину и срећу.

Председник Општине Сремски Карловци

Александар Саша Стојкечић

Божићна честитка предедника Скупштине општине Сремски Карловци

Драге суграђанке и суграђани, пред нама је један од најрадоснијих и најсветијих празника свих хришћана који дан Христовог рођења славе по Јулијанском календару.

Желим вам да га посветите свима онима које волите и поштујете: члановима својих породица, пријатељима, свим својим ближњима, али и онима којима је топла реч толико преко потребна. Нека вам овај велики хришћански празник и 2022. година донесу много среће, здравља, успеха и радости. Срећано вам Бадње вече и Божић.

Мир божји, Христос се роди!

Председник Скупштине општине

Бобан Петковић

Verified by MonsterInsights