У петак на Видиковцу позоришна представа

У петак, 14. септембра са почетком у 18 часова на Видиковцу че се одржати представа „Ручни рад или тајна једног писма“ по мотивима драме “Ручни рад” Жан Клод Даноа у режији Николе Кончаревића.

У питању је крими црна комедија о љубави и три жене. Првој жени потребна је муштерија за илегални посао којим се бави. Другој жени потребне су услуге прве због проблема са мужем. Трећој жени потребан је мушкарац, и то баш онај који је проблем другој.

Истражујући овај црнохуморни, гротескни, на моменте и апсурдни комад Жан Клод Даноа написан још 1977, намежу се два питања:
„Шта је све човек способан да уради у недостатку љубави?“ и „Где ће га то одвести?“
Та два питања су, сасвим сигурно, вечна тема.

Извођење представе у Сремским Карловцима реализује се у оквиру „Калеидоскопа културе“ – нове велике платформе Фондације „Нови Сад 2021″ која повезује уметнике, установе културе, невладине организације, грађане тј. публику из Новог Сада и околине.

Платформа је дело заједничког креирања простора и програма културе које, кроз различите уметности, представља јединствену слику разноликости и богатства града.

Од 25. августа до 30. септембра у оквиру „Калеидоскопа културе“ биће реализовано више од 400 културних програма у које ће бити укључено преко 60 организација из Новог Сада уз учешће више од 1000 уметника из земље и иностранства.

У случају лошег времена, о промени локације обавестићемо Вас благовремено!