Саопштење за медије ОО СНС Сремски Карловци

Поводом оптужби Драгана Тришића да је синоћни наводни физички напад на њега политички мотивисан и да иза напада стоји Општински одбор Српске напредне странке, ОО СНС Сремски Карловци се обратио са саопштењем које преносимо у целости:

Општински одбор Српске напредне странке Сремски Карловци осуђује сваки напад на појединца или групу и позива све надлежне институције како би се починиоци напада на појединца пронашли и процесуирали у складу са свим Законима Републике Србије, али истовремено и изражавамо своју забринутост, као и револт, да се сваки инцидент поистовећује и доводи у спрегу са Српском напредном странком.
Надамо се да ће врло брзо починиоци бити пронађени и да ће епилог изаћи на светлост дана, те да ћемо и добити јавно извињење за покушај блаћења и каљања угледа Српске напредне странке, као и већине грађана који су на протеклим изборима исказали своју вољу и дали поверење Српској напредној странци.

Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Сремски Карловци

Др Богдан Живановић