Промоција туристичких потенцијала Војводине у Сремским Карловцима

Председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић дочекао је вечерас високу делегацију коју су чинили представници дипломатског кора, привредници, уметници, представници међународних компанија, туристичких агенција и хотелијера и „Color Media Communications“ на челу са председником Покрајинске владе Игором Мировићем, који су вечерас Плавим возом из Београда стигли у Сремске Карловце на промоцију туристичких потенцијала АП Војводине.

„Color Media Communications“ уз подршку Покрајинске владе организовала је, у Сремским Карловцима, промоцију издања „Hello! Travel Vojvodina“ магазина посвећеног туристичким потенцијалима АП Војводине.

Шесто двојезично издање магазина представља природне и туристичке лепоте, историју, традицију, културу и гастрономију покрајине.

Сремски Карловци, центар српске духовности је право место и прилика да се представе туристички потенцијали покрајине. АП Војводина је снажно закорачила у будућност, имамо изражен раст туристичких посета, и вечерашње присуство амбасдора говори да је АП Војводина и цела наша земља, земља будућности, рекао је председник Мировић.

Вечерашњем догађају присуствовали су и амбасадори Сједињених Америчких Држава, Црне Горе, Египта, Норвешке,Израела, Кипра, Словеније, потпредседник Покрајинске владе и секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић и друге званице.