Промоција књиге „Жена и афоризам“

У суботу, 01.10. 2016. године у згради Магистрата са почетком у 18 часова, одржаће се промоција књиге „Жена и афоризам“.

Међу женама је јако мало афористичара. Мало их је, али су све до једне изузетне и веома упечатљве. Књигом „Жена и афоризам“, представљам двадесет сатиричарки региона, од Вардара па до Триглава. Мада различитих генерација, вероисповести, професија, нераскидиво их везује, љубав према писању. Две колегинице, Драгана Пашић из Бања Луке и Ленче Стоименова из Кочана су осим што су се представиле афоризмима, наше заједничко чедо украсиле својим карикатурама. Верујем да ће свако у чије руке дође Жена и афоризам максимално уживати и у њеном садржају и у визуелном изгледу те препознати енергију и креативност која је у њу уложена.
Рецензију је написао Александар Чотрић, који је активно учествовао у одабиру и пуно помогао својим сугестијама и саветима.

Учествују: Нада Караџић, Мирјана Ђапо, Дивна Бијелић, Сандра Петковић, Марина Раичевић, Јасмина Цекић, Слађана Косић и Деана Саиловић.

Специјални гост: Александар Чотрић.

Модератор: Милица Плавшић.

Улаз је бесплатан и сви ви који волите жене и афоризме сте добродошли, видимо се!