Празник одбојке у Сремским Карловцима

У организацији карловачких одбојкашких клубова „СТРАЖИЛОВО“ и “ПАРТИЗАН” 27. маја одржан је други турнир у одбојци за децу узраста од 7. до 16. година.

Турнир се одигравао у Соколском дому и сали основне школе. Учествовало је преко 300 малих одбојкашица и одбојкаша из Кикинде, Зрењанина, два клуба из Новог сада и наравно наших карловацких клубова ЖОК „ПАРТИЗАН“ и ОК „СТРАЖИЛОВО“.

Деца су играла одбојку од раних јутарњих до касних послеподневних часова, утакмице су биле изузетно квалитетне и посећене, овим путем организатори би се захвалили родитељима на фер и коректном навијању, сваки добар потез је испраћен громогласним аплаузом.

Са поносом можемо рећи да је карловачка одбојка била доминантна на овом турниру и надамо се да ће у том смеру и даље развијати. Девојчице су освојиле златну медаљу у конкуренцији старијих пионирки и сребрну код млађих пионирки, док су се дечаци у те две узрасне категорије окитили најсјајнијим одличјем.

Медаље је делио и помогао око саме организације турнира Бозидар Вучићевић изданак карловачке школе одбојке и наш суграђанин, садашњи првотимац шампиона Србије ОК „Војводине НС Семе“ и стандардни члан јуниорске репрезентације Србије а деца су ту прилику искористила да се сликају са нашим Божом.

Организатори се захваљују Општини Сремски Карловци, Спортском савезу, Основној школи и Соколском дому што су омогућили да овај турнир буде организован на тако високом нивоу на којем је организован.