Позив на конференцију „Млади предузетници лидери“

Канцеларија за младе Општине Сремски Карловци позива све заинтресоване за учешће на бесплатној конференцији „Млади предузетници лидери“ која ће се одржати у понедељак 18. децембра 2017. године у
амфитеатру Факултета за менаџмент, који се налази у улици Његошева 1а, 21205, Сремски Карловци.

Конференција је наставак реализације пројекта „Предузетничко оснаживање младих – неопходни услови и елементи одговорног и успешног пословања“ који спроводи општина Сремски Карловци, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Општина Сремски Карловци, поседује капацитет да развијe активан предузетнички сервис који ће грађанима обезбедити нова радна места и услове који ће подржати самозапошљавање, предузетништво, развој породичних, малих и средњих бизниса. Након одржаних 16 радионица са преко 100 учесника који су учествовали у анализи
предузетничких потреба организујемо конференцију са циљем да упознамо све заинтересоване стране, а посебно младе предузетнике о постојећим облицима нефинансијске и финансијске подршке које институције у Републици Србији спроводе у оквиру својих активности.

Такође, на конференцији ће се презентовати могућности и шансе које млади предузетници могу да остваре у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Бачка док ће проф. др Едита Кастратовић предузетницима указати на неопходне процедуре које микро и мала предузећа морају да успоставе у циљу одрживости пословања.

Поред наведеног, предузетници ће имати прилику да у неформалном обраћању добију
одговоре од успешног предузетника који је део креативног тима који спроводи пројекте у сарадњи са интернационалним корпорацијама, средњим и микро предузећима.

Конференција ће се одржати у понедељак 18.12.2017. од 10 до 13 часова у амфитеатру Факултета за менаџмент у Сремским Карловцима (Његошева 1а).
Својим активним учешћем доприносите развоју омладинског предузетништва. Потврду учешћа можете обавити најкасније до петка, 15.12.2017. путем емаил-а mladiskarlovci@gmail.com