ОБАВЕШТЕЊЕ: привремена промена режима саобраћаја ка Дудари

Услед радова на реконструкцији (проширењу) саобраћајнице на делу улице Карловачких ђака, од раскрснице „Три зеца“ па до окретнице аутобуса на Дудари (забавишта) из општинске управе обавештавају о привременој промени режима саобраћаја моторних возила и аутобуског превоза.

Обавештавамо грађане и кориснике аутобуског саобраћаја да ће доћи до измене режима саобраћања аутобуса на линијама 60 и 62 почев од 06.08.2018. године од 07 часова па све до 06.11.2018. године до 07 часова.

Због реконструкције саобраћајнице и измене режима саобраћаја на делу улице Карловачких ђака и то од раскрснице са улицом Браће Анђелић до окретнице аутобуса на Дудари доћи ће до привремене измене трасе кретања аутобуса на линијама 60 и 62 што подразумева да аутобуси из правца Новог Сада према Сремским Карловцима после уласка у улицу Јована Јовановића Змаја скрећу лево у улицу Митрополита Стратимировића (крећу се путањом као линија 61) и даље саобраћају редовном трасом користећи утврђена аутобуска стајалишта и обрнуто.

Што се тиче моторних возила, њихово кретање ка Дудари ће бити могуће, али регулисано светлосном сигнализацијом тј наизменичним пропуштањем.