Нови шеф стручног штаба у ОК „Стражилово“

Од јануара у одбојкашком клубу „Стражилово“ дошло је до промене тренера. Након преласка тренера и координатора за млађе категорије Стефана Лаковића у суперлигашки Спартак из Суботице, управа клуба ангажовала је Срђана Црнојачког као новог шефа стручног стаба. Са више од 20 година играчког искуства он је гарант да ће клуб наставити где је кренуо под вођством Лаковића.

Оне најмлађе ће основним одбојкашким вештинама и чарима одбојкашког спорта учити млади тренери Марко Холик и Вања Недић, док старије пионире (од 5 до 8 разреда) који учествују у два званична такмичења (Трофеј Новог Сада и пионирско првенство Војводине) тренирају такође Марко Холик са Срђаном Црнојачким.

Вања Недић је играч првог тима ОК „Стражилово“ већ неколико сезона и стални члан прве поставе по позицији средњак, Срђан Црнојачки је бивши члан клуба, по позицији техничар са одбојкашким искуством већим од једне деценије, а Марко Холик је играч ОК „Стражилово“ 11 година и стални члан прве поставе, по позицији либеро који је и претходних неколико година повремено тренирао најмлађе одбојкаше.


Упис и даље у току!

Тренинзи се одржавају у сали ОШ и Соколском Дому а сви заинтересовани дечаци могу да се јаве на тренингу лично или на телефоне: ‎060 71 27 309 Марко или ‎069 61 68 09 Срђан.


Такође битно је напоменути да је Срђан Црнојачки преузео бригу и о првом тиму ОК „Стражилово“ и са њима учествује у Првој војвођанској лиги.

Уз озбиљан рад и труд сигурни смо да је лепа будућност пред клубом са готово 70 година традиције.