ФОТО КОНКУРС „Природна склопка“

Поводом Међународног дана планете Земље, у склопу “Недеље сећања на професора Миодрага Радуловачког” Покрет горана Војводине организује фото конкурс са темом „Природна склопка“. Фото конкурс се организује са идејом да представи однос човека и природе и њихов међусобни позитивни или негативни утицај.

Конкурс је отворен за све старије од 18 година, фотоаматере и професионалце. Могуће је послати до 3 фотографије у црно-белој техници или колору, уз минималне корекције боје и контраста, наводећи пуно име и презиме, локацију и годину настанка као и назив фотографије. Фотографија не сме бити мања од 3500 пџ (дужа страна), 300 дпи, обавезно у ЈПГ формату у максималном квалитету компресије.

Критеријуми по којима ће се вршити избор фотографија су креативност, оригиналност и технички квалитет предатог материјала, који ће оцењивати петочлани жири, састављен од искусних и аматерских фотографа. Предвиђене су и награде за најбоље три фотографије. Остали изабрани радови ће бити изложени на изложби „Природна склопка“ која ће бити отворена 21.04. у Еколошком центру Радуловачки у Сремским Карловцима.

Рок за слање фотографија је до 15.04.2018. године на маил адресу vlada@pgv.org.rs

Додатне техничке услове и информације о фото конурсу можете пронаћи на интернет страници Покрета горана Војводине pgv.org.rs