Донација хлеба и пецива

Покрајински секретаријат за регионални развој, државну управу и локалну самоуправу обезбедио је Општини Сремски Карловци помоћ у виду хлеба и пецива за угрожене породице из Сремских Карловаца.

Хлеб и пекарски производи допремају се у магацин Црвеног крста Сремски Карловци, одакле се испоручују корисницима услуга Народне кухиње.

Поред тога што се испоручују у Црвеном крсту, такође, волонтери Општинске управе врше испоруку хлеба и пецива угроженим породицама које живе на удаљеним рубним деловима Сремских Карловаца, попут Черата, Дударе, Доке, Банстола…

Ова вредна донација омогућиће угроженим породицама,  ученицима, деци, старим суграђанима, такође и пензионерима са нижим примањима  да, колико толико  лакше дочекају и премосте наступајуће  зимске месеце.

Помоћ ће се равномерно распоређивати и испоручивати сваког радног дана у току новембра – децембра  ове  године.

Имајући у виду тешку материјалну ситуацију у којој се налази не мали број наших грађана, Одељење за друштвене делатности и општу управу Општине Сремски Карловци учиниће све да и у наредном периоду својим  грађанима обезбеди нове видове помоћи.