Дан каријере

Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија ИГБ АУТОМОТИВЕ расписује конкурс за пријем 100 нових радника у производном погону са подручја општине Сремски Карловци, којима ће бити обезбеђен превоз. Тим поводом у сарадњи са општином Сремски Карловци у Свечаној сали, први спрат, Трг Бранка Радичевића 1, у Сремским Карловцима 16. јануара од 10 до 13 часова биће одржан Дан каријере на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција.

ИГБ АУТОМОТИВЕ једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније И.Г.Бауерхин ГмбХ из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта и електричних контролних јединица.

Компанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Бауерхин групи. Данас, ИГБ АУТОМОТИВЕ има више од 2200 радника и производи више од 20 000.000 производа годишње, Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: VW, Ауди, BMW, Мерцедес, Шкода, Опел, Нисан и други.

Зашто ИГБ АУТОМОТИВЕ?

Компанија ИГБ АУТОМОТИВЕ је за девет година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући више од 2200 људи. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице. Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду.

Позивамо све заинтересоване да посете Дан каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији ИГБ. Наш стручни тим представиће Вам компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених.