Асфалтирање Заноша

Председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић посетио је данас Занош где се изводе радови на асфалтирању комплетног пута кроз то викенд насеље.
Иницијативу за асфалтирање покренули су грађани Заноша а реализацију су помогли Град Нови Сад, Завод за изградњу града и Општина Сремски Карловци.

Захваљујући иницијативи грађана Заноша, који једним делом припада Граду Новом Саду и једним делом Општини Сремски Карловци, данас имамо конкретну и практичну реализацију сарадње између Града Новог Сада и Општине Сремски Карловци а све у циљу добробити грађана који живе овде.
План Владе Аутономне покрајине Војводине јесте да ће се у наредном периоду наставити реализација изградње инфраструктуре на потезу Сремски Карловци – Инђија, односно Банстол – Иришки Венац, чиме ћемо добити једну целину, где ће грађани и путници имати прилику да пре свега безбедно, сигурно и много брже путују до својих кућа, на крају крајева рачунамо да ће и добар део тих путника намерника долазити и посећивати Сремске Карловце.
Честитам градоначелнику Града Новог Сада господину Милошу Вучевићу на једној братској, искреној и конкретној сарадњи и верујем да ће се таква пракса наставити и убудуће. Хвала Аутономној покрајини Војводине и верујем да ћемо заједно, свим својим снагама наставити да будемо сервис грађана, рекао је Миленковић.

15025430_197229184062987_204011705018770039_o
Заједно са председником Општине Сремски Карловци радове је обишао и председник Савета МЗ Петроварадин Душан Поповић.